CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

2012. január 1., vasárnap

Boldogulj!

Boldog minden kedves csapattárs, családtag, Gil Renard, visszaszörfölő Turányik T. és Schindler T., Apa, Lexi a nyugati végeken, dehólvőrd egészség, siker!

Ismét túl vagyunk egy esztendőn. Akkor egy kis foci:

A 2011. évben (főként a második félévben) mutatott játékról, annak hatékonyságáról - összességében a csapat állapotáról -  mindent elmond, hogy a már-már tradicionálisnak mondható Évértékelő és díjátadó gála sem került megrendezésre. A kiszivárgott jelentések szerint a csapattól sietve távozó Tóth A. indokolatlanul jelentős mennyiségű devizahitel-tartozást  halmozott fel a klub számlájára, így már a hivatalos vizsgálat lezárulta előtt kiadáscsökkentésre kényszerül a vezetőség - rossz hír ez a szurkolóknak Mercato idején-. Rosszmájúak szerint azonban idén nem volt túl nagy az érdeklődés, valamint a szavazások lebonyolítását is minden évben kritika kíséri, hogy a helyszínválasztás pikantériáját már ne is említsük. 


A jelenlegi helyzetünkhöz vezető okokat és történéseket mindenki ismeri. A múlt, akármilyen szép volt, nem elegendő a következő szezonra, ami ugye a végső lesz, mert hát így elrepült ez a 13 baktun.


A csapat jelenleg a következő játékosokból áll:

Kapus: Szentendrei., Vörösházi (március idusáig, értitek)
Hátvéd: Sámpár, Szabó Z.(c)
Középpályás: Horváth G., Horváth M., Kertész
Csatár, center, befejező erőgép: Szabó P.D.


Ez a kiváló játékosok mentális elnyűhetetlenségét figyelembe véve is édeskevés. A vezetőségnek - és most már minden csapattagnak - lépnie kell!  Lássuk az év végi-év eleji HÍRMORZSÁKAT:


Ruud Van

 Makacsul tartja magát a pletyka, miszerint a Boiler elnöksége mindent megtesz a veszprémi streetball melegágyából magasra szárnyaló Vadász Tamás (a.k.a. Rudi) megszerzésért.  Az ifjú sportszerető titán a rajongók szerint méltó követője lehetne a schindlerista útnak,  valamint ne feledjük, alapítványunk a ''Focisták a kosarasok lelki üdvéért'' jövőre már nem kaphat adójóváírást Matykó után. A játékos azonnal bevethető lenne, és egy újabb fiatal magyar tehetséggel gazdagodnánk, ami mindig is fontos volt a Boiler CF számára. Nem kérdéses, ő lehet az új Boateng.


A labdaérzékeny játékos a pálya minden posztján bevethető, nagy teherbírású, valamint érti a poént. Ellene szólhat, ha aznap van kosármeccse, valamint nem tudjuk, hogy van-e salakcipője, és ha nincs, mit tenne meg ezért.

Mindig küzd

 ''Lászlónak el kell döntenie mit akar.''

''2011. december 31.-i határidővel felszólítom Horváth ''El,az egyes Lanya'' Lászlót, hogy a nyilvánosság bevonásával valljon színt a Boiler CF-el kapcsolatos jövőbeli szerepvállalásáról, vagy viselje döntései következményeit. Mi nem vagyunk lecigánypecsenyézhetőek!'' - mondta újévi köszöntőjében a Kapitány.



Valóban, az előző szezonban oly lelkesen játszó Horváth L. ismeretlen (alibi) okból megkezdett gördülő sztrájkja hivatalosan a mai napig tart. A kezdeti gyümölcsöző kapcsolat mára megromlani látszik,  ami biztos, a bizonytalan helyzet a továbbiakban tarthatatlan. Hogy mit lép László?  Lesz jövőre fitnesz menü a Horváth-kertben? Olcsóbb lesz-e a benzin? Nemsokára minden kérdésünkre megkapjuk a választ..




Egy klasszissal kevesebb...

Mély fájdalommal tudatjuk  hogy a szurkolók régi álma, a Vetési és a Séf rettenthetetlen fenegyereke, a titokban diákok keserves verítékét holdfénynél szürcsölő sztárcsatártámadóhátvéd Burján Jenő ''Jeninho'' szögre akasztja salakosát. A narancsosok által többször is megkörnyékezett polihisztor a világ megmentésére hivatkozva utasította el a felkérést. Sok sikert Jeninho, ha mégis feltűnnél az V.-VI.-ban, a lófej természetesen megy.

Ha jól értettük...

Ennyi. Azért nem semmi, mert kész csoda lesz, ha Rudival elhitetjük, hogy a legtöbbször csere nélküli 50 perc cumi az tök jó. Szóval a kötelező edzéslátogatás mellett az év első pár hónapjában az embervadászat engedélyezett. Lasztival lövünk, nincs kegyelem. Save the boilers!!!

Epilógus 

Baljós korszak ez a Boiler történetében, gyakorlatilag a fennmaradásunkért küzdünk. Az örök igazság, az emberi fajba vetett hit, az elpusztíthatatlan remény felcsillanó fénye most karácsonykor  azonban a legváratlanabb helyről érkezett. Szentendrei úr, a csapat pénzügyi tanácsadója, védelmi hálóőre egyszerűen lemondott a korábban már befizetett területszerzési járulék által nyújtott opcionális jogról. Ez az egyszerű nemes gesztus eme sötét órákban fénylő lángcsóvaként vezethet át minket 2012-be.

A ''Hol voltál Szendi?'' kérdésünkre kapott mms
Boldog új évet gyerekek!

Cs

20 megjegyzés:

szpd írta...

hát, ez egész egyszerűen zseniális...szakadtam a röhögéstől. save the boiler!!!

Névtelen írta...

:D meg :D
nem ígérek semmit, csak felvetem a lehetőségét, hogy igyekszem odaérni a csütörtökökre
aztán ha minden szép és jó, felvehetitek a kapcsolatot a menedzsmentemmel :)
Taibi

szpd írta...

hát, sajnos nem értél oda, de a Boiler téged is váááárrr... :)

Névtelen írta...

Csabi! Ez hatalmas cikk lett!!! Respect! :-D
Szendi

A Csapat írta...

Gyere el Sandy, szükségünk van rád!

MR LANYESTIC írta...

Sziasztok Fiúk ezúton is mindenkinek Búék.Csábinho a cikk zseniális tényleg.Arról,hogy velem mi lesz azt nem tudom még megmondani függ a másik csapat jövőjétől is,de természetesen a HKfc után csak a Boiler cf jöhet szóba :) Remélem kielégítő volt a válaszom.

Cs írta...

Hát, ez számomra lószar. Többiek?

MR LANYESTIC írta...

kapd be Csabi :)

Névtelen írta...

Nem igazán kielégítő válasz!
Zoli

Cs írta...

Így van. Leírom Lanya, hogy megértsd:
2011 nyarán hárman hagyták el a csapatot költözés miatt. Te EZUTÁN bejelentetted - azaz mondtad a Petinek - hogy kevesen vagytok a HK FC-ben, menni kell. Ismereteim szerint kiderült, h ez nincs így, ennek ellenére maradtál, miközben tudtad, h sokszor nemhogy csere nélkül, de 5en állunk ki egész ősszel. Edzésen, teremfocin azóta nem láttunk. 1,5 hét csesztetés után végre beírtad, hogy nem vágod. Szerinted így lehet tervezni, csapatot építeni? Ha nem jössz, ez van, nincs harag - csak tüske :) - de ezt tudnunk kell. Nem olyan bonyolult.

szpd írta...

Egyet kell, hogy értsek a Csabival. Minden vágyam, hogy egy csapatban toljuk, ezt úgyis tudod, de el kell döntened, hogy szeretnél -e nálunk, velünk játszani. Épp a barátságunk miatt várom ezt el tőled.

STomi írta...

Furcsa érzések kavarognak bennem... Egyrészt mélyen megráz eme patinás klub jelenlegi helyzete, másrészt pedig szakadok a kiváló irományt olvasva :-)

- Rudival csak jól járhattok. Csupaszív játékos, ráadásul az ököllel vívandó közelharcban sem elveszett :-)
- Zí-t csesztetem, hogy nyomassa majd (vagy nem vágom mi van vele)
- Én még mindig fenntartom annak a lehetőségét, hogy ha péntek estékre lehetne beiktatni a bajnoki mérkőzéseinket, akkor a többségére oda tudnék érni.
- Az évzáró elmaradása előtt értetlenül állok! Én számítottam rá és a csapatkapitánynál már szóvá is tettem, de semmi...
- Egy "facebook hirdetés"-t szerintem megérne a dolog, annak érdekében, hogy a klub életben maradhasson! Lehet olyan is jelentkezne, akire nem is gondolunk és beleférne az amúgy igen komoly Boiler-féle elvárásokba (emberileg legyen rendben és szeressen mozogni:-) ).

Szóval rajta vagyok a mozgalmon és keresem a megoldást! (God) save the boiler!

Cs írta...

Tamás! Nincs nagyobb inspiráció, mint ha az egyetlen győri aranylábasunk teszi le a voksát a csapat mellett.

Rudival az anyagiakról egyeztetünk, mi csak egy olyan Gulf 33-at tudunk felajánlani, amiben még csak távirányító sincs az 5.1. DVD-rendszerhez, kérdés mit lép az ifjú titán.
Zííí feltételei legalább ismertek. Saját bevallása szerint ragaszkodik a Gianfranco Ferre'-mezekhez, dolgozunk az ügyön. Persze Bandi Kajmán-szigeteki számlájával egyszerűbb lenne.

A pénteki játéknap a Senior A,B,C, így ezen igényedhez 1 kis idő (még min. 10 év) szükségeltetik.

Az FB-advert nekem kicsit furán hangzik, inkább elmegyünk most már mi is 1 kosáredzésre. ''Embereid'' nélkül már nem lennénk, ezt nem felejtjük Bro!

szpd írta...

Én maximálisan elégedett lennék, ha a téli holtszezonban csatlakozna hozzánk a Bogyó, a Roli, a Rudi, s ha belefér az idejébe, a kiváló képességű Zíí is. Így már komoly esélyekkel indulhatnánk a dobogóért, netán a bajnoki címért (feltéve, ha nem indul ismét az osztályunkban esetleg a komplett NBII-es VFC vagy a veszprémi futsalcsapat).
Tomi visszatérése pedig igazi ajándék lenne, de töretlenül bízom benne, hogy megvalósul valamikor, csakúgy, mint Andorka Vixy rég várt comeback-je. :)

Gil Renard írta...

hát, ha STomit és Vixy-t visszavásárolná El Presidente, még közelebb érezném a szívemhez...

STomi írta...

A Roliról nem is tudtam...de amúgy jogos, teljesen jó és elég lenne így!

Névtelen írta...

munkaidő-átszervezés kipipálva
Taibi

szpd írta...

Ez jó hír, akkor gyere este focizni :)

Névtelen írta...

Broáf

STomi írta...

Az most komoly, hogy nem fogtok jövőre indulni????
Hát mi történt itt? (és ne fogjátok légy szíves az én távozásomra...)
Egy ilyen ígéretes CSAPAT nem hullhat, így szét...

Gyerekek ne mááárr!!!???
Ha van még rá idő beszéljétek át újra légy szíves....

(Matykónak lett volna még egy "csodaballábas" jelöltje, aki pont idénre ért volna meg a megtisztelő Boiler tagság viselésére)