CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

2011. szeptember 18., vasárnap

Highway to hell

Boiler CF - Silver Shark 1:3 (0:1)
Sportcentrum, 5 néző
Boiler CF: Szentendrei - Szabó Z.(c), Sámpár - Kertész, Horváth G. - Szabó P.D.
Cserék: - 
Gólszerző: Kertész 

''A vastüdő ma nem nyeri meg a meccset
nincsen szerencséd ez is game, mint a Black Jack''
Akkezdet phiai : Az elvarázsolt dollár


A nyári szünetben kizsigerelt Boiler gárda a múlt heti heroikus küzdelem után hazai pályán fogadta a soron következő ellenfelet, az SS-t. A jelentősen megfogyatkozott szurkolók egybehangzó véleménye szerint a legfontosabb elvárás a csapattól az volt, hogy legalább hatan legyenek.

A kifutó játékosokon semmi nem látszott az elmúlt hetek történéseiből,már a bemelegítés alatt szemkápráztató - ám egyben őszintén hanyag - testcselekkel bolondították a labdát. 

A jó hangulat egyértelműen cáfolta a belső érdekellentétekről hetek óta terjengő pletykákat, és bár mind a futball, mind a sajtó szereplői egyöntetűen hibás lépésnek tartják Szabó Zoltán (c) elzárkózását a média elől, a  játékosok szemében égő és szavaikból áradó tenni akarás és önzetlenség a rutinos rókát látszik igazolni.

A kezdő sípszó után keményen bekezdett az ellen, míg a narancs védelem inkább még a bemelegítés fázisában leledzett, így Szentendrei - vagy ahogy a tinilányok falára kék trutyival fölragasztott poszterekről ismerjük: Sandy - már az első percekben bravúros védésekre kényszerült. 

A boilerek mintha a pályán is kevesebben lettek volna, a csere hiánya már az első percektől rányomta a bélyegét a mutatott játékra. Nemhiába, a rutinos játékosok azt jól tudják milyen sok lehet kétszer huszonöt perc. Így a támadásaink főként a felívelésekből, vagy az egyéni akciókból épültek fel, az eredmény ismert.

Nem mehetünk el azonban szó nélkül amellett, hogy míg az ellenfél 3 cserével és folyamatos vérfrissítéssel tartotta az általa diktált iramot, addig a narancsosok csak a hibátlan kényszerítőkben bízhattak. Az idő múlásával a második hullámunk megszűnt létezni, csatárainknak pedig túl keménynek bizonyult a felállt fal. A három bekapott gól után Kertész lesipuskás találata már csak szépítésre volt elegendő.

Azonban az ezer sebből vérző gárdát mégsem lehet egyszerűen leírni. A ki nem mondott cél nem lehetett más. mint a tisztes helytállás, és valljuk be, ez kipipálva.  Amíg van hat ember, aki így odateszi magát a csapatért, addig él a Boiler. 

Csatlakozz te is a ''Legalább hatan a kizárás ellen'' FB csoporthoz!

12 megjegyzés:

szpd írta...

Egyetértünk kedves Csaba, megfogyatkozott csapatunk fő célja a tisztes helytállás lehet az idei szezonban. Ez pedig eddig sikerült, jelen esetben nem feltétlenül győzelmekben mérik a sikert.

Sámpi írta...

Milyen belső ellentétek? Valamiről lemaradtam???

Cs írta...

Nem Sámp, ez csak az írói szabadság, nem tudok semmi belső feszültségről. Nézd meg, milyen jól lekezeltük azt is, hogy az elveszett bárány, a tékozló fiú, az ötödik elem friss arcszeszt vaporizálva feltűnt a lelátón... :)

És 1etértünk az 1etértésben Pete! Ha elkerüljük a kizárást, nem végzünk az utolsó helyen, valamint sikerül a köv. szezonkezdetig 1-2-3 lelkes és csapatkompatibils spílert igazolnunk, én már maximálisan elégedett leszek.

Lesz itt még ingyen pecsenye a játéklehetőségért, majd meglátjátok! :)

Cs írta...

ja, és Pete, légyszi rakd ki a Melust a hét szurkolójának, az FB(I) nem engedi lementeni a képet.

Névtelen írta...

Srácok!Zolinak már írtam,de most ide is felírom,hogy sajnos nem tudok részt venni az eheti találkozón,mert egy eseményen leszek...Többször nem fogok hiányozni még betegség miatt sem,de most muszáj lesz.Nagyon remélem,hogy meglesz a csapat!!! Szendi(Sandy)

szpd írta...

Nagy a baj...nekem is erősen kérdéses a játékom, de mindent megpróbálok. A szakvezetést kérném, hogy mielőbb, lehetőleg csütörtökig állapodjon meg egy szabadon igazolható játékossal, aki bevethető. A cél most az, hogy életben maradjon a csapat!!!

Névtelen írta...

Én megyek.
Álljon be valaki a kapuba, és ha mindenki jön, akkor az álomkezdő 5ösöm (ha Pete se) a következő:

Sámpi
Szabó Z. Kertész

Horváth M. Horváth G.

Cs írta...

Cs

Sámpi írta...

Én is megyek...de sanszos,h a kapuban kötök ki :(!!!

szpd írta...

no hát úgy tűnik tudok menni. egész héten betegeskedtem, úgyhogy váltva lennék kint, illetve a kapuban.

STomi írta...

Srácok!
A szívem szakad meg, hogy nem lehetek köztetek és nem küzdhetek VELETEK!

Mindent Bele, mutassátok meg azt a bizonyos Boiler vírtust.

Gondolom, hogy iszonyat nehéz így, de nyomjátok a BOILER HENGERT!

Főszerk írta...

Dolgozz Gabi!