CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

2011. október 1., szombat

Hamvaiból támadt fel a Boiler

Sik-Viz - Boiler CF 19:0 (?)
Sportcentrum, 10 néző
Boiler CF: Sámpár - Szabó Z. (C), Kertész - Horváth G., Horváth M. - Szabó P.D.

Az elmúlt heti mérkőzésről sokat nem lehet, s nem is érdemes írni itt a blogon. Mi kapus és csere nélkül, ők két sorral, profi futballistákkal álltak fel. A vereség nem is volt kérdés, csupán annak aránya. Csúnya lett a vége, de azt gondolom a csapat jelenlegi helyzetében már az is nagy szó, hogy hétfől hétre becsülettel és sportszerűen kiállunk. Biztos vagyok abban, hogy 10 együttesből 8 már feladta volna a küzdelmet, s a bajnokságot. Elismerés jár tehát mindenkinek.

Boiler CF - Honvéd 5:2 (2:1)
Sportcentrum, 15 néző 
Boiler CF: Szentendrei - Sámpár, Szabó Z. (C) - Horváth M., Kertész - Szabó P.D.
Gólszerzők: Sámpár (2), Horváth M. (2), Szabó P.D. 

A sereghajtó katonák ellen reménytelennek tűnő helyzete ellenére is nagy elánnal készült a Boiler CF legénysége. Nem is csoda, hiszen a gárda ultrái a hétközi edzésen is nemtetszésüknek adtak hangot a narancsok őszi szereplését illetően, valamint a korábban a sikerhez és csillogáshoz szokott Boiler-sztárok számára is szokatlan, s tegyük hozzá igen kellemetlen érzés a vereségek sorozata. 
Ennek megfelelően az okkultizmusban jártas Szabó Zoltán csapatkapitány fekete mágiát alkalmazott és szentelt birkavért itatott a mindenre elszánt labdarógókkal, akiknek ezúttal a gyatra szereplés miatt távolmaradásukkal tüntető szurkolói csoportok hiányában kellett helytállniuk a Jutasi úti katlanban. Az álmos kezdést rögvest bekapott gól követte, ám a Boiler-szív ezúttal hamar megdobbant. Szabó P.D. játszotta be a labdát a védősor mögé, ahol Kertész "Ambrosini-Gattuso-Pirlo" Csaba egy szemkápráztató cselt követően középre tette a játékszert, az érkező Horváth Matykó pedig ellentmondást nem tűrően a kapuba vágta a bőrbogyót. Alig két perccel később egy előrevágott labdával Szabó P.D. fordult le védőjéről és kiszorított helyzetből a meglepett kapus melett a rövd fölsőbe bombázta a labdát.
A fordulás után látoszottak ugyan a fáradtság jelei a narancs brigád tagjain, ám egyrészt a visszatérő Szentendrei Zoltán legszebb napjait idézve hárította a löketeket, másrészt pedig a sokat emlegetett Boiler-henger szinte legyalulta a fizikálisan ugyan jó állapotban lévő, ám technikailag alacsonyabb szintet képviselő ellenfelet. Előbb egy tetszetős akció végén Horváth Matykó szerezte meg második találatát, majd az örökifjú Sámpár duplázott. Előbb egy védők mögé belőtt labdát az ellenfél térfelén átvezetve bombázott elemi erővel a kapu jobb oldalába, majd Szabó P.D. középre lőtt bogyóját lőtte a léc alá. Ugyan szabadrúgásból még szépíteni tudott a Honvéd, ám mindez a lényegen nem változtatott: a krónikus létszámihánnyal küzdő Boiler megszerzte első győzelmét az őszi idényben. 

Szabó Zoltán csapatkapitány a mérkőzést követően higgadtságra és óvatosságra intett. - Bízom abban, hogy ez a siker lökést adhat a további meccsekre, s remélem a srácok hozzáállását és az eredményt látva az ultrák is visszatérnek a lelátóra - értékelt a vezér. - Nem szabad azonban messzemenő következtetéseket levonni a Honvéd elleni sikerből. Az elkövetkező hetekben nehéz mérkőzések várnak ránk, ahol minden játékosra és szurkolóra szükség lesz - tette hozzá Szabó Zoltán, majd a sajtó képviselőitől udvariasan elköszönve tovatűnt az öltőző félhomályában.             

9 megjegyzés:

Cs írta...

kiváló cikk, nagyon kellett már 1 ilyen meccs, vasárnap 5kor foci a sportcentrumban, gyertek!

Névtelen írta...

Jó cikk lett!
Én megyek vasárnap!
Zoli

Taibi írta...

Sámpár az Isten! :D
Szép volt Fiúk! :)

Sámpi írta...

Köszi az elismerést Taibi...de csak jókor voltam jó helyen:)!

Vircsi írta...

Tényleg Sámpár az Isten, mégha papíron köteleznek rá, hogy így valljak :) De kitartás, erős lesz az utánpótlás is...

Névtelen írta...

Jó lett a cikk!
Csak kár, hogy ez a meccs messze nem rajtam múlott, olyan atomszar voltam... :-( A lényeg, hogy jól nyomtátok! Gratula srácok! Hajrá Boiler!
Szendi

Cs írta...

A legutolsó (illetve a szezon második felében első) győzelmével a Boiler CF távolodik a kiesési zónától. Csak így tovább!
Kedves Virág!
Gondolom párodtól értesültél a csapat körüli helyzetről, így Zsombi pályára lépése már most is késő lenne. De legalább 2 emberre lenne még szükségünk... szóval hajrááááá Boiler! :)

BPA írta...

The Black Panther is coming!

Boiler Ultras írta...

jeeee :D várunk fekete párduc